teisipäev, 17. september 2024

Viimane suvine nädal

 Kuidas seda kasutada? Võib-olla polegi veel viimane soe aeg ja saab veel plaani pidada. Igatahes, kui eelmisel laupäeval Telia mulle sõnumi saatis, et kella 9 ja 1 vahel õhtul tuleb äike, siis muigasin. No mis äike septembris. Aga tuli, ja kuigi see polnud meie kandis väga kõva, tõmbasin tõesti kõik ruuterid ja telekad seinast välja.

Ja nüüd see suvi ikka jätkub, kuigi vahepeal pühapäeval oli õudne padukas, niiet kõik ujus.

Aga mis selle ilusa ilmaga siis teha. Minna külla või kutsuda kedagi enda juurde grillima? Kaalusin varianti peikaga ühendust võtta ja midagi orgunnida, aga jätsin sell mõtte sinnapaika. Kui tal pole ettepanekuid midagi koos teha, siis mina ka peale käima ei hakka. Eks tal on ilusa ilmaga tööplaan paigas. Palusin Eksil oma pikemate puude oksi lõikuda ja viisin need siis jäätmejaama.

Edasi on kõik võimalused avatud. Kas teha veel okste lõikumistöid, pesta aknaid, hävitada umbrohtu, niita muru või tõesti kutsuda kedagi külla? Hetkel pole veel otsustanud, aga aega pidi olema nädala lõpuni,kui sügis algab. Elame hetkes ja vaatame, mis homne toob.

Järgneb: Esmaspäeval oligi super ilm, mida kasutasin... mittemidagitegemiseks. Oli meeldiv.

1 kommentaar:

neiud ärevil ütles ...

Mina mäletan, et äikest on olnud isegi oktoobris. See pani mind ka siis imestama, aga nüüd olen jõudnud juba sellesse etappi, et ei imesta enam millegi üle ja lihtsalt naudin seda, mis on antud. Paari nädala pärast naasen tööle ja siis on rutiin jälle paigas. Praegu ei planeeri midagi. Teen seda, mida viitsin ja kui ei viitsi, siis homme on ka päev. Igav pole veel olnud, tegevusi leidub ning ilmad on tõesti septembri kohta soojad ja ilusad.