esmaspäev, 2. jaanuar 2012

Täielik tüng

ehk lollidelt tulebki raha ära võtta.

Selle aasta esimese, teise ja kolmanda tünga sain Kaubamajas. Mulle saadeti juba vanal aastal sõnum, et minusugusele heale kliendile on 26.detsembrist kuni 4.jaanuarini 20% allahindlus. Aastalõpu saginas hoidsin kesklinna ummikutest eemale, aga täna tundus igati sobiv sealt lõuna ajal läbi hüpata. Et osta mõni hea kreem või lõhn, mida nii soodsalt muidu ei saa. Määrisin endale hoolega igasuguseid mökse peale ja proovisin huulepulki, nii et tasuta parkimise tund hakkas tasapisi lõpule jõudma. Kassas aga selgus esimene tüng. Et ilumaailmas see soodustus ei kehtigi... Nojah, ise loll, eks sõnumis olid loetletud need osakonnad, kus see kehtis, aga seda, kus ei kehti, muidugi ei mainitud :P Mida põrgut ma siin nii palju aega raiskasin ja nii palju kraami kokku ahnitsesin, kui allahindlust polegi? Kalli näokreemiga kinkepaki jätsingi südametäiega ostmata, kuigi see oli ainsana tavahinnast soodsam :D

Teine tüng ootas mind parklast väljudes. Tasuta tunnist oli 2 minutit üle, aga tõkkepuu mind enam välja ei lasknud. Olen kuulnud, et pärast aja kukkumist on ikkagi väike varu, enne kui juurde maksma peab. Nüüd aga olin sunnitud tagasi parkimisautomaadi juurde sõitma. Õnn, et minu taga ühtki teist autot polnud, muidu poleks ma saanud ümber pöörata. Krt, üks parkimisautomaat võiks ometi väljapääsu kõrval olla, et kui ettearvamatult aega üle on läinud, siis saaks kohe juurde maksta.

Ega siis kaks kolmandata jäänud. Järgmise tünga aitasin juba ise endale korraldada. Olin pahane ja ärritatud kogu selle värgi peale ja seetõttu ka hajevil. Kuna mu autol kesklukk on rikkis, siis pean võtmega ukse sulgema. Viimasel ajal aga olen mugavaks muutunud ja panen ukse seest lukustusasendisse ja löön kinni. Nii ka seekord parkimisautomaadi juurde minnes. See aga osutus suureks veaks, nagu selgus auto juurde uuesti tagasi tulles. Võti oli jäänud süütelukku ja autot ei saanud kuidagi enam lahti teha! Ja otse loomulikult olid seekord mul KÕIK autouksed korralikult lukus, ka pagasnik. Vähemalt telefon polnud autos, sain mehele helistada, et sõitku töölt koju ja toogu mulle tagavaravõtmed. Tema ei saanud ka otsekohe missioonile minna, sest tal oli üks kiire asi pooleli. Aga parkimisaeg muudkui tiksus...

Nonii, ja mida muud mul ikka üle jäi, kui suunduda uuesti Kaubamajja, seniks kui mees ükskord võtmetega saabub. Ja kuigi mul polnud mingit kavatsust ühtki hilpu osta, vaatasin ma ikkagi ajaviiteks nendesse osakondadesse, kus see kurikuulus allahindlus kehtis. Ja nagu taiplik lugeja juba aimab, lõppes see uute rahaliste kaotustega :D Kuigi see dzemper, mille ostsin, oli kokkuvõttes lausa poole hinnaga ;)

Siiski midagi positiivset oli selles kõiges ka. Sama lugu oleks võinud juhtuda näiteks Tallinnas ja tagavaravõtmetega oleks palju suurem jama olnud. Nüüdsest alates panen auto juhiukse alati võtmega kinni. Või lasen keskluku ära parandada...

8 kommentaari:

konn, lendav konn ütles ...

Blondiin! Aga see-eest paljude heade omadustega;) Kindlasti:D

w ütles ...

Vähemasti ei saa sa kurta, et päev oleks igav olnud.

Tuli tuttav ette, ma olen kunagi samamoodi võtmed CC Plaza juures autosse lukustanud; kinoelamus oli muidugi rikutud ja peale kino tegelesin tagaluugi lahtimuukimisega, mille peale mitu valvsat kodanikku küsis, mida krdit ma seal teen - ütle veel, et inimestele miski korda ei lähe.

Bianka ütles ...

Peast blondid ju meeldivad meestele!

W, meil on veel lootust!

w ütles ...

Milline optimistlik noot aasta alguses, just seda mul vaja oligi. :D

Rents ütles ...

Jah, ka minu üks suurimatest soovidest selleks aastaks on see, et wildikas ikka mehele saaks.

Emmeliina ütles ...

pean nentima, et maal ja autota on tunduvalt mugavam :P
st. lihtsalt ei liigu

aga Sulle, tubli Bianka, ütlen, et sedasi tegutsedes ja seigeldes oled avastanud igavese nooreks olemise saladuse. Uuega kaasa minnes. Uuel aastal. Uue hooga.

Bianka ütles ...

Igatahes tõmbasid need sekeldused mu aasta-alguse uina-muina meeleolust välja ja panid hoogsalt tegutsema. Ja see kallilt ostetud kosmeetika peaks mind ka nooremaks tegema, nagu pakendil lubati ;)

tyyp ütles ...

head uut aastat, noor Bianka!