pühapäev, 29. jaanuar 2012

Asi läheb aina hullemaks

Algul ütles üks blogisõber, et ta ei saanud mu blogis enam kommenteerida. No mina küll seda ära ei keelanud. Siis ei saanud ma ise ühes blogis kommenteerida ja vaevalt et temagi sellele käe ette pani. Mulle teatatakse, et olen kinnitussõna valesti sisestanud (ükskõik kui hoolas ma ka pole sellega). Mõni teine aga sai vabalt kommenteerida nii mind kui teda. Nüüd avastasin, et veel ühe sõbra blogis enam kommenteerida ei saa. Ja mõni on öelnud, et ta ei saa lausa iseoma blogis kommentaare kirjutada ;)

Need tuttavate blogid on kõik olnud blogspoti keskkonnas. Kas keegi on juba kaevanud bloggeri meeskonnale, et selline jama käib? Või teab keegi, mis seda põhjustada võiks või kuidas sellest probleemist üle saada? Kui kommenteerida ei saa, võite meilile kirjutada.

21 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Katsekommentaar.

Mul on sama jama A.I.V.O. fotoblogis ja Tegelinski juures. Samas tundub, et viga on arvutipõhine - näiteks muudast arvutitest asi sujub.

tyyp ütles ...

proov

Bianka ütles ...

Ma olen proovinud mitmest arvutist ja erineva kasutajanimega. Ei saanud kommenteerida Konna ja Lindakivi, aga mõnda teist saan.

Anonüümne ütles ...

Seepärast ma kommenteeringi anonüümselt.

konn, lendav konn ütles ...

Mina olen Bianka kommentaarid muidugi ära keelanud, mis ta siis õiendab! A talle ütlen küll, kogu teravusega!

Bianka ütles ...

Ma proovisin Konnale ka anonüümselt ütelda, mida mõtlen, aga isegi see ei läinud läbi ;)

Alles ma sain nii Konna kui Lindakivi juures targutada, aga nüüd on pidu läbi. Homme proovin veel kolmandast arvutist ka, kui see ei õnnestu, siis annan alla. Ei julge enam kellegi teise juures ka niisama ajaviiteks sõna võtta, äkki saab kommentaaride limiit läbi :D

tyyp ütles ...

ma tunnen täitsa puudust. muudkui imestan, kuhu tark tydrik jääb? :D
igav hakkab.

neiud ärevil ütles ...

No parimatest parimad saavad ikka omad kätte.:D Ma sain lausa topelt. Palun väga, minu juures võid küll käia ja ei mingit ukse taha jätmist.

Hundi ulg ütles ...

Ei oskagi kohe kuidagi kommenteerida :)

Eve Piibeleht ütles ...

Mul on kaks erinevat arvutit ja siiani pole mingeid probleeme olnud

Bianka ütles ...

Ma proovisin nüüd kolmandasr arvutist kah, ja ei õnnestunud ikkagi kommenteerida. Varem soovitasin teistele, kel sama probleem tekkis, IE kasutamine ära lõpetada, aga mul endal on Mozilla.

Seda vist ei mõtlegi välja, miks ühes blogis saab ja teises ei saa kommenteerida (eriti, kui varem sai, aga nüüd enam mitte). Mis settingute omavaheline kombinatsioon selle anomaalia tingib. Jääb loota, et ehk läheb ise üle ;)

Anonüümne ütles ...

Vaata Blogger Help Forum'it, seal on rohkesti vastuseid paljudele samalaadsetele küsimustele. Ja üldse tasub oma probleemide puhul Blogger Help'i lugeda.

helle ütles ...

Ma proovin ka, kas saab või ei saa. Siiani on ikka saanud:)

Bianka ütles ...

Help ja forumi alt vastust (veel) ei leidnud. Võib-olla kurdan ise neile muret. Aga väheusutav, et nad suudavad diagnoosida sellise vea põhjuse, mis kord esineb ja kord mitte.

Katsetasin ka cookies kustutamist, mis ükskord abiks oli, aga ei miskit mõju.

Tore, et nii paljud ikkagi veel saavad kommenteerida! Tegelinski kurtis Kaamose juures, et ta ei saa minu blogis kommenteerida. Niiet mina üksi ei ole seda probleemi välja mõelnud ;)

Emmeliina ütles ...

seni pole probleeme olnud, vaatame nüüd

Bianka ütles ...

Oi, ma olen osav! Kustutasin peale cookie-de ka mingi Cash-i ära, aga see veel ei aidanud. Siis aga katsetasin nii, et vajutasin "publish" nuppi ilma eelvaatluseta. Jee! Nüüd te minu kommentaaridest ikkagi ei pääse :DDD

Hundi ulg ütles ...

Oi õudust :)

kukupai ütles ...

Tead, installi endale hoopis Google Chrome brauser ja ei miskit muret - see ja Blogger on mõlemad Google kaubamärgi all ning toetavad teineteist hästi...

tyyp ütles ...

kinnitan Kukupai ütlust.

muusake ütles ...

siin äkki saab ikka vanaviisi?;)

A.I.V.O. ütles ...

Parandan Biankat veits, mitte Cash, misse pidavat kassat tähendama, vaid Cache...
Nojah, Chrome on munakollase toode, nii et kui probleeme tekib kommimisel, siis võiks ju kasutada toda. Ega asjata ei tüüdanud mind selline teavitus "Bloggerisse sisselogimisel, et parema kogemuse saamiseks kasutage Chrome'i".
Minus tekitab millegipärast paranoiat, kui mulle püütakse pähe määrida vägisi midagi, mille omandamiseks pole ma soovi avaldanud.
Millegipärast ma ise tarvitan siiamaani Opera nimelist sirvikut.
Pealegi olen Operaga nii ärr harjunud, et muud sirvikud on moepärast...
Kood -ingsbuie- viitab vast inglite puudele:D